Om sidan

Det är många personer som idag lider av det ständiga mörker som råder under vinterhalvåret i Sverige men det finns lösningar på problemet enligt många forskningsrapporter och en bra lösning är just ljusterapilampan. Många forskare ställer sig positiva till denna typ av hjälpmedel då flera studier visar på väldigt positiva resultat och många personer som regelbundet använder ljusterapi vittnar om att de mår bättre av det. Detta gäller de flesta personer som har provat dock finns det så klart personer det inte verkar fungera på men det är den mindre skaran.

För många personer låter ljusterapi som hokus pokus men det är faktiskt något som fungerar väldigt bra för de flesta personer som lider av höst-vinterdepression.

Denna hemsidan kommer stå ständigt under utveckling då mycket ny information kommer in om detta ämne då det just nu görs väldigt många studier på detta ämne. Det saknas fortfarande mycket forskning kring ämnet men förhoppningsvis kommer vi får se betydligt fler positiva resultat de närma åren.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om det är något du funderar över eller om du bara söker tips angående vilken produkt vi rekommenderar.

1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg