Så får du råd med ljusterapilampan

Bästa sättet att finansiera en ljusterapilampa är så klart att ta av sina egna sparpengar, men tyvärr är det inte alla som sparar regelbundet. Vi kommer med lite tips här på hemsidan om hur du kan få råd att köpa just din drömlampa. Även om man hade kunnat klara sig bra med en mindre ljusterapilampa så är det de större alternativet som verkligen ger den extra skjuts som behövs på vintern.

Ju större ljusterapilampa desto fortare får man sin dagliga ljusbehandling. Med de mindre alternativen så krävs det att man sitter en stund för att få en tillräckligt bra behandling, men med de större lamporna så blir ljuset betydligt intensivare.

Köpa på kredit eller snabblån

Det finns egentligen två sätt att finansiera ett köp av ljusterapilampa och det är att antingen köpa via Klarna eller ta ett lån. Klarna har flera alternativ där man antingen köper via faktura på 14 dagar eller en avbetalningsplan d.v.s. köp på kredit.

Klarna har faktiskt relativt bra och generösa villkor vid av köp på kredit och även räntorna är relativt låga jämfört med andra kreditbolag. Om du är intresserad av att veta mer om just avbetalning så besök Klarna.com.

Räntefria Snabblån

Ett bättre alternativ kan faktiskt vara att ta ett vanligt snabblån och som ny kund kan man enkelt få snabblån utan ränta. Det är relativt vanligt att långivarna erbjuder räntefria snabblån för sina nya kunder och lånebeloppen som är räntefria är oftast kring 1000-3000 kronor.

Men vi på ljusterapilampa.se vill också varna för att dolda avgifter kan tillkomma så vart noga med att titta på den effektiva räntan innan du ansöker om ett lån. Det finns räntefria snabblån, men det betyder inte att där inte är några avgifter.

Vi vet att där finns helt kostnadsfria snabblån, framförallt för nya kunder och det är därför som vi vill passa på att rekommendera just denna typ av finansiering.

Mer om just snabblån och SMSlån går att läsa mer om här: